יום שני, 5 בנובמבר 2012

סלט כרוב צבעוני ~ Colorful Cabbage Salad

כשאין שזיפים יפים בנמצא גם אפרסמונים יתקבלו בברכה, או שזיפים משומרים.

לסלט

400 גרם כרוב לבן חתוך דק
400 גרם כרוב סגול חתוך דק
2 גזרים, חתוכים לרצועות ג'וליאן
3 גבעולי בצל ירוק, חתוך לטבעות דקות
חופן נבטים לבנים
חופן פקאן מסוכר, קצוץ דק
3 שזיפים טריים, פרוסים לפלחים


לרוטב

1/2 כוס שמן
4 כפות חומץ בן יין אדום
4 כפות סוכר חום או לבן
מלח ופלפל
1/2 כפית אבקת שום

מערבבים את כל חומרי הרוטב ויוצקים מעל לסלט.
מומלץ לצקת את הרוטב לפחות שעה לפני ההגשה, על מנת לאפשר לסלט לספוג את הטעמים. שומרים מכוסה במקרר עד להגשה.


Salad

400 g shredded ​​white cabbage
400 g shredded ​​purple cabbage
2 carrots, julienned
3 scallions, chopped
Handful white bean sprouts
Handful candied pecans, chopped
3 fresh plums, sliced ​​into wedges

Dressing

1/2 cup vegetable oil
4 tablespoons red wine vinegar
4 tablespoons brown (or white) sugar 
Salt and pepper
1/2 teaspoon garlic powder

Place all salad ingredients in a large bowl.
Add all dressing ingredients to a jar. Close and shake until mixed. Pour over the salad. Refrigerate at least 1 hour to let the flavors blend.


תגובה 1:

  1. אנונימי05 נובמבר, 2014

    נראה מדהים אכין אותו לשבת הקרובה

    השבמחק