סלט קיץ צבעוני וקליל.
כשיש מעט מאד רכיבים, כדאי להשתמש בחומרי גלם איכותיים.
מכינים סמוך להגשה. מערבבים הכל בעדינות עם הרוטב ומגישים.
כ- 30 עגבניות שרי ממגוון סוגים (אני הכי אוהבת מנומרות), חצויות
8 עלי בזיליקום חתוכים לרצועות דקות (מניחים את העלים אחד על השני, מגלגלים וחותכים)
חופן זיתי קלמאטה מגולענים, חתוכים גס
צנוברים קלויים
גבינת פטה (אופציונלי, טעים בהחלט גם ללא)
לרוטב
1/4 כוס שמן זית
1/8 כוס מיץ לימון
מלח, פלפל
30 cherry tomatoes, halved
handful Kalamata olives, halved
8 basil leaves, cut into thin strips (best way to do that is to place the leaves one on top of the other, roll and cut)
roasted pine nuts
feta cheese (optional)
handful Kalamata olives, halved
8 basil leaves, cut into thin strips (best way to do that is to place the leaves one on top of the other, roll and cut)
roasted pine nuts
feta cheese (optional)
Dressing
1/4 cup olive oil1/8 cup lemon juice
salt and pepper
אכן יופי של אוכל
השבמחקנראה מקסים ויופי שחזרת עם מתכונים קלים טובים ויפים