כמות: 24 - 20 מאפינס
2 ביצים
1 מיכל שמנת מתוקה
3/4 כוס סוכר
2 כפות תמצית וניל
קורט מלח
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
כוס וחצי פיסטוק טחון דק במעבד מזון
פירות יער לפי בחירה
- מחממים תנור ל- 170 מעלות.
- מערבבים היטב ביצים, שמנת, סוכר, תמצית וניל ומלח עד לתערובת אחידה.
- מוסיפים פיסטוק ומערבבים.
- מנפים קמח ואבקת אפיה ומערבבים עד שנטמע בתערובת ללא גושים.
- מעבירים לתבנית שקעים.
- מפזרים בכל שקע פירות יער.
- אופים כרבע שעה, עד שקיסם יוצא יבש עם מעט פירורים לחים.
מבוסס על בחושה ב- 5 דקות של קרין גורן
Yield: 20-24 muffins
2 eggs
1 container of cream (250 ml)
3/4 cup sugar
2 tablespoons vanilla extract
pinch of salt
1 cup flour
1 teaspoon baking powder
1 1/2 cup finely ground pistachios
wild berries of your choice
Preheat oven to 170 C./ 340 F.
Mix eggs, cream, sugar, vanilla extract and salt until no sugar is visible.
Add pistachios and mix.
Sift flour with baking powder and mix to combine, just until the mixture is without lumps.
Pour mixture into cupcake baking cups.
Sprinkle in fresh berries of your choice, scattering them evenly in filling.
Bake for about 15 minutes.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה