המאפינס האלה שולחים אותי חזרה לחופי הקריביים… שמש, אננס, קוקוס. כל מה שחסר זה מטריית קוקטייל קטנה ואנחנו מסודרים. אפשר לשדרג ולהוסיף כפית רום (או תמצית רום) ואז יש לנו מאפין פינה קולדה!
20-24 מאפינס
2 ביצים
1 מיכל (250 מל) שמנת מתוקה
2 כפות תמצית ווניל
3 כפות מנוזלי האננס המשומר
3/4 כוס סוכר
1/4 כפית מלח
1 כוס קוקוס
1 כוס קמח תופח
1 קופסת אננס קטנה- חתוך לקוביות קטנות
1 סוכר ווניל
מחממים תנור ל- 170.
בוחשים היטב ביצים, שמנת, תמצית ווניל, נוזלי האננס, סוכר ומלח. מוסיפים קוקוס ומערבבים. מוסיפים קמח ומערבבים רק עד שנטמע בתערובת. מעבירים לתבנית שקעים.
מערבבים את האננס החתוך עם סוכר הווניל ומפזרים בכוסות שבתבנית. אפיה כ- 20 דקות, עד שהחלק העליון מזהיב ומשחים וקיסם יוצא נקי, עם מעט פירורים לחים עליו.
Pineapple… coconut… One bite from these muffins always takes me back to those beautiful shores and islands of the Carebbean sea. If you're in the right mood- you can add a teaspoon of rum (or rum extract) and there you have it- a pina- colada muffin!
20-24 muffins
2 eggs
250 ml heavy cream
2 tablespoons vanilla extract
4 slices pineapple from a can, cut into small cubes + 3 tablespoons of the juice
3/4 cup sugar
1/4 teaspoon salt
1 cup coconut
1 cup flour
250 ml heavy cream
2 tablespoons vanilla extract
4 slices pineapple from a can, cut into small cubes + 3 tablespoons of the juice
3/4 cup sugar
1/4 teaspoon salt
1 cup coconut
1 cup flour
1 teaspoon baking powder
1 vanilla sugar
1 vanilla sugar
Preheat oven to 170 C. Line a muffin tin with muffin papers.
Lightly beat eggs, cream, vanilla extract, pineapple syrup, sugar and salt. Add coconut. Add flour and stir just until combined. Pour this liquid mixture into the muffin cases. Mix the pineapple cubes with the vanilla sugar, and spoon them into the muffins. Bake in the oven 20 minutes, until they're golden brown.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה